Слави Трифонов  коментира консултациите на управляващите при президента . Представители

...
Слави Трифонов  коментира консултациите на управляващите при президента . Представители
Коментари Харесай

Слави: Управлението на ГЕРБ прилича на един 10-годишен кошмар, от който трябва да се събудим

 Слави Трифонов  разяснява консултациите на ръководещите при президента. Представители на неговата партия също се срещнаха с президента. Самият Трифонов обаче не отиде. Ето и неговото виждане от страницата му във фейсбук:

На консултациите при президента ръководещата партия ГЕРБ дефинира гласуването по пощата като прекомерно екзотична концепция. Да, обаче Австрия, Финландия, Германия, Унгария, Италия, Испания и Румъния, които са страни членки на Европейския съюз не са приели гласуването по пощата за екзотична концепция, а за практична концепция, която разрешава на техните жители да гласоподават и по този метод. И за какво е по този начин?

Защо ръководещите не желаят за има електронно гласоподаване, с такива големи компликации позволиха машинното гласоподаване, за какво не желаят в тази прекомерно особена обстановка с КОВИД 19 да има и гласоподаване по пощата? Отговорът е безкрайно явен. Защото се опасяват. Страхуват се от гласовете на българите в чужбина, опасяват се от гласовете на младите българи, опасяват се от високата изборна интензивност, тъй като тя ще им вземе властта.

А без властта си те са нищо. Некомпетентни. Неморални. И некадърни хорица, които могат да съществуват единствено във властта и посредством властта. Но това ще свърши. Управлението на ГЕРБ наподобява на един 10-годишен призрачен сън, от който ние би трябвало да се събудим.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР